Vendelsö IK (A)

Referat: Högdalens AIS/Hammarby IF IBF - Vendelsö IK (A)

Hais/Hammarby - Vendelsö
3 - 1 ( 0 - 0 2 - 1 1 - 0 )
Innan matchen pratar vi om att ta med försvarsspelet men att vi behöver vara skarpare i avsluten.
Period 1
Vi börjar bra första 10 minuterna sen tappar vi lite dom sista minuterna och perioden är jämn och med två lag som försöker spela innebandy.
Period 2
Vi pratar i perioden om att hitta tillbaka som vi startade matchen. Det är precis vad som händer och sen kommer en liten svacka och Vendelsö tar ledningen.
Kort efter får vi PP som vi utnyttjar och innan perioden är slut har vi vänt matchen.
Perioden och matchen är jämn och Vendelsö har 3 ribbträffar under matchen men skapar inte jättemycket utöver detta.
Men vi har många skott på mål i perioden men det var 2 bra målvakter som räddade det dom såg i skottväg.
Period 3
Vendelsö ökar pressen från start och har övertag dom 1a minuterna.
Sen reder vi ut ett boxplay och får därefter ett PP till och då gör vi vårt 3 - 1 mål.
Nu försöker Vendelsö sätta press över hela banan men dom orkar inte riktigt få det tryck dom önskar.
Med 2 minuter kvar börjar vi helt plötsligt ta konstiga beslut och spela mot eget mål men det tyder på en viss trötthet från vår sida också.
Totalt sett ett jämn och välspelad match med bra domare och bra stämning på planen.
Vi har tidigare haft stolpar och ribba emot oss och denna match har vi dom med oss.
Vi ber inte om ursäkt för vinsten och det var våra tjejer värda efter några oavgjorda matcher .
Grymt kul och välförtjänt att ni idag fick 3 poäng.